Cautare

1022 de rezultate pentru "cis automotive cable srl" (2.63 secunde)
Bursa Romana de Marfuri (BRM) (foto) a intrat in procedura de insolventa incepand din 3 iunie, potrivit unei sentinte a Tribunalului Bucuresti, ca urmare a solicitarii de deschidere a insolventei de catre Compania de Tranzactii si Brokeraj Moldova SRL.
"Vom imparti suprafata in cinci module, constructia fiecarui modul urmand sa dureze in jur de trei ani", a declarat Silviu Savin, unul din cei doi administratori ai companiei Flavus Investitii SRL, proprietara terenului pe care se intindea, pana in urma cu doi ani, uzina de tractoare.
Referitor la societatea care detine microrafinaria, se stie ca ea este controlata de George Guliu, care, potrivit datelor din Registrul Comertului, apare ca administrator al firmei Excella Real Grup SRL, dar si ca asociat al firmei Industrial Prest SRL.
Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) nu a incasat in acest an nici un leu de la SC BEST Recuperare Creante SRL, firma pe care a angajat-o sa ii recupereze creante in valoare de 128 de milioane de lei.
SC Profi Rom Food SRL - magazinul amplasat pe strada Mircea cel Batran din Constanta, respectiv SC Mega Image SRL, cu magazinul de pe strada Stefan cel Mare, ofereau la comercializare carne de porc si preparate din carne cu data limita de consum depasita.
In ceea ce priveste acuzatiile lui Rosca Stanescu potrivit carora ar fi contribuit la descarcarea si transportul unor containere cu munitie si substante explozive, Mircea Basescu spune ca nici el, nici societatea la care este director - SC Plusfood Constanta SRL - nu au niciun utilaj cu care sa se poata manipula astfel de containere.
De asemenea, omul de afaceri mai are firmele Domeniul Coroanei Segarcea SRL - unul dintre marii producatori de vinuri din zona, detinatoarea cramelor regale de la Segarcea, Moara Bocsa SRL - cu activitati in morarit, iar fiul sau Andrei detine Oltyre SA, o alta societate cu activitati in agricultura.
Contractul, finantat de la bugetul local, in valoare de 60,4 milioane de lei fara TVA, a fost atribuit, la data de 8 august, unui consortiu format din firmele Apolodor Demolari SRL, Eurovia Construct International, Tehcon & Edilitare si Infrastructura SRL si SC Consitrans SRL.
Contractul a fost atribuit Asocierii SC Apolodor Demolari SRL-SC Eurovia Construct International - SC Tehcon Edilitare si Infrastructura SRL - SC Consitrans SRL.
SC Ecoterra SRL, SC Proiect Bucuresti, SC Metroul SA, SC Western Outdoor SRL si SC Alpha Studio SRL. Primaria plateeste pentru PUZ si studii de fezabilitate 15.797.600 lei (aproximativ 3,8 milioane de euro).
Contractul a fost atribuit Asocierii SC Apolodor Demolari SRL-SC Eurovia Construct International - SC Tehcon Edilitare si Infrastructura SRL - SC Consitrans SRL.
Hala viitoarei piete din cartierul craiovean 1 Mai va semana cu o aripa de avion Infiintata cu zece luni in urma, SC Piete si Targuri Craiova SRL a reusit sa termine anul 2011 pe profit.
Lucrarile de constructie pentru tronsonul Cernavoda - Medgidia au fost executate de Asocierea Astaldi SPA-Max Boegl Romania SRL Cernavoda, dupa ce contractul cu constructorul initial, compania franceza Colas a fost reziliat pentru intarzieri, iar cele pentru tronsonul Medgidia - Constanta de Asocierea Astaldi SpA - Max Bogl, serviciile de consultanta fiind asigurate de Asocierea S.C.
Contractul de proiectare si executie a Pasajului Piata Presei Libere a fost atribuit Asocierii SC Apolodor Demolari SRL-SC Eurovia Construct International - SC Tehcon & Edilitare si Infrastructura SRL - SC Consitrans SRL.
PFA, SRL si alte firme pot cere cei 50.000 Euro - 200.000 Euro pentru mici afaceri:
Printre aceste firme care au expus produsele, s-a aflat si Equilibra srl reprezentata de Gian Mangosio, International Development. ... Cele mai cautate produse de la noi sunt suplimentul alimentar Aloe Vera si gelul Extra Derm (tot cu aloe vera), ne-a spus Gian Mangosio, International Development la Equilibra srl din Italia.
Printre aceste firme care au expus produsele, s-a aflat si Sergio Berreta, Export Manager la firma Valetudo srl. ... Am participat pentru a doua oara la Bucuresti si am gasit si cativa distribuitori, ne-a spus Sergio Beretta, Export Manager la firma Valetudo srl.
In cadrul TIBCO 2018, la Romexpo, gasiti si standul celor de la Semre Trim srl Timisoara - confectii piele si marochinarie, producator manusi piele si marochinarie. ... Importam pielea din Italia, Etiopia si Pakistan", ne-a spus Ramona Codrea de la Sempre Trim srl Timisoara.
Bogdan Aninoiu este Marketing Manager la firma Heinrig Distribution srl, prezenta la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles.
Compania Sonimpex Topoloveni SRL, detinatoare a marcilor ‘Topoloveni‘ si ‘Topoloveana‘, este prezenta cu un stand in cadrul targului de produse traditionale si ale mestesugarilor, de la Universitate.
google-analytics.com